İlk Yardım Kategorisinde Bulunan Hasta ya da yaralının İki ilkyardımcı ile ellerin üzerinde taşınması Konusunu Görüntülemektesiniz : Hasta ya da yaralının İki ilkyardımcı ile ellerin üzerinde taşınması (Altın Beşik Yöntemi) :
Hasta/yaralının ciddi bir yaralanması yoksa ve yardım edebiliyorsa iki, üç, dört elle altın beşik yapılar ak
-
Hasta ya da yaralının İki ilkyardımcı ile ellerin üzerinde taşınması
Hasta ya da yaralının İki ilkyardımcı ile ellerin üzerinde taşınması (Altın Beşik Yöntemi) :
Hasta/yaralının ciddi bir yaralanması yoksa ve yardım edebiliyorsa iki, üç, dört elle altın beşik yapılar ak taşınır.
İki elle: İki ilkyardımcının birer eli boşta kalır, bu elleri birbirlerinin omzuna koyarlar, diğer elleri ile bileklerinden kavrayarak hasta/yaralıyı oturturlar.
Üç elle: Birinci ilkyardımcı bir eli ile ikinci ilkyardımcının omzunu kavrar, diğer eli ile ikinci ilkyardımcının el bileğini kavrar. İkinci ilkyardımcı bir el ile birinci ilkyardımcının bileğini, diğer eli ile de kendi bileğini kavrar.
Dört elle: İlkyardımcılar bir elleri ile diğer el bileklerini, öbür elleri ile de birbirlerinin bileklerini kavrarlar.
Bu Konu İçin Etiketler